Wonderland- unik restaurantopplevelse til sjøs

Vær oppmerksom så du ikke går glipp av den flotte innganen til Wonderland! Den tar deg gjennom en forgylt tunnel etterfulgt av en skulpturell dør i gull uten vegger rundt. Wonderland er en sprø og morsom restauranthistorie der opplevelsene står like mye i fokus som smakene.
wonderland-2

Spennende meny med sol, is, ild, sjø og jord
Wonderland går over to plan (dekk 11 og 12) med en fantastisk utsikt over promenaden og den enorme sklien Ultimate Abyss. Oppmerksomme servitører i lange lilla fløyelsjakker ønsker velkommen. Wonderland er full av mysterium hvor fantasien kan løpe løpsk. Rundt bordet finner vi en bilderamme med tilhørende pensel på hver plass. Men hvordan bestiller man og hva er menyen?

Vi blir bedt om å bruke børsten som ble utdelt og male frem menyen der rettene presenteres under kategoriene: sol, is, ild, sjø og jord. For å få muligheten til å smake på flest mulig av de spennende rettene bestiller du forslagsvis mange retter som dere så kan dele. Wonderland er en spesialrestaurant hvor det kommer et ekstra tillegg (ca. 50 USD pr. Person ekskludert drikke)- da inngår all mat fra menyen og så mye som man måtte ønske.
wonderland-meny

wonderland-food-2

Opplevelse for både øye og gane
De små rettene som presenteres før hovedrettene får en til å ville klappe i hendene av glede. Først blir vi servert en magisk rett hvor danderte egg og bakte små tomater serveres i en kuppel med røyk. Videre fikk vi servert små avokado kjegler med en wasabi overraskelse som smaker himmelsk. Til hovedrett ble vi servert flere varme retter til å dele. Med fornøyde mager hadde vi fortsatt plass til søtsaker som også ble servert med den største kreativitet. Vårt valg av dessert falt på en stor sjokoladeball som ved hjelp av varm sjokolade åpnet seg for å vise seg å være en sjokolademousse. Vi er i himmelen!

Det er med et stort smil om munnen hvor vi forlater restauranten og samtalen går muntert om rundt vår opplevelse på Wonderland. Wonderland må være den mest sprø og morsomste restauranten til sjøs. Du kan forhåndsbestille din matopplevelse på Wonderland via Cruise-Planner. Wonderland finner du på utvalgte Royal Caribbean skip.
wonderland-desert
wonderland-entrence
wonderland-dessert

Skrevet av Rosita- oversatt av Ine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *