Cruise Royal Caribbean

Treningsreise på cruise

Tilbudet av treningsreiser har skutt i været. Om du ikke har tid eller økonomi til en enskild treningsreise kan cruise være en perfekt ferie for deg. På cruise kan du enkelt få tid til trening og kicke igang formen!

Cruise Royal Caribbean
Få tid til å trene på cruise.

Trene i solen
Mange har ikke muligheten til å dra på en treningsreise, ihvertfall ikke de som er lengre enn en helg. Mange passer allikevel på å gjøre unna litt trening underveis i ferien, noe som virker lettere å gjennomføre når alt stress og mas fra hverdagen glimrer med sitt fravær. Mange vil være spontane og selv velge når og hva man trener, litt som en Hop-on Hop-off buss. Cruisebloggens reporter Rosita tester treningslivet til havs.

Cruise Royal Caribbean
Velkommen til en behagelig ferie der det er lett å få tid til trening!
Cruisebloggens reporter Rosita testar treningsrese på cruise.
Cruisebloggens reporter Rosita tester treningsreise på cruise.

Topp formen på ferien din
På cruise behøver du ikke tenke på matlaging, vasking og rydding eller noen annen form for hverdagssyssel. Velkommen til en behagelig ferie der det er lett å få tid til trening! Det viktigste med ferien er trolig nok det å slappe av. Det kan virke litt selvmotsigende, men ved å trene på ferien vil du ikke bare nyte avslappingen ved bassenget ekstra på grunn av god samvittighet, men dette er også noe som vil komme naturlig da kroppen har fått avspennng av treningen. Det er heller ingen hemmelighet at matfristelsene og tilbud av søtsaker på cruise er høyst tilstede.

Solarium, Royal Caribbean
Nyt avslapping ekstra godt etter trening.

Tren til verdens beste utsikt
Alle Royal Caribbean skip har ett velutstyrt treningsstudio som er gratis å benytte samt en løpebane utendørs. Flere treningstimer tilbys, noen ingår i prisen mens andre koster en liten slant. De fleste skip har også klatrevegg og basketbane. Våre største skip, i Oasis- Quantum- og Freedom-klassen tilbyr også surfesimulatoren FlowRider. I tillegg finnes andre aktivite aktiviteter som ZipLine (linbane 9 dekk over bakken), trapes, fallskjermsimulator, radiobler, skøytebane og mye mer. Kontalt vårt kundesenter på telefon  815 00 185 (åpent 09:00-17:00 alle hverdager) eller besøk vår webside for å se hvilke aktiviteter som tilbyd på de ulike skipene. Det er ikke noe problem med variert trening og aktiviteter på cruise!

Reiser du med barn og mener at det i hverdagen er vanskelig å finne tid til trening! På cruise har barna en mengde morsomme aktivoteter som barneklubber, spillrom og diverse idrettsaktiviteter. Dette gjør det lettere for foreldrene å ha litt tid for seg selv og ikke minst til å trene, om man ønsker det naturlig nok.

Royal Caribbean, cruise
Få tid til trening på ferien din.
Royal Caribbean Sports Court
Sports Court er stedet du kan holde deg aktiv med ballsport.

10 000 steg per dag
En allment akseptert anbefaling er å gå minst 10 000 steg per dag. På cruise besøker du en ny destinasjon nesten hver eneste dag. Vi kan neste nlove deg at du kommer opp i det anbefalte antallet steg per dag da det er mange destinasjoner man som regel ønsker å utforske med å vandre rundt. Så selv om du ikke vil trene på ferie får du garantert mye hverdagsmotivasjon.

Royal Caribbean, beach Mexico
Hverdagsmotivasjon på strand eller i by på cruise.

Er du en av de som liker å trene på ferie?
Skrevet av Rosita- Royal Caribbean, oversatt av Ine- Royal Caribbean

Harmony of the Seas, Royal Caribbean
Cruisebloggens reporter Rosita tester aktiviteter til sjøs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *