Serenade of the Seas – Cruise i et mindre format

Foretrekker du et cruiseskip i mindre format med personlig atmosfære? Da kan vi anbefale Serenade of the Seas. Royal Caribbeans mellomstore skip seiler til mange spennende reisemål over hele verden; fra vakre havner i Østersjøen til mer eksotiske destinasjoner som Karibien og Asia. Cruisebloggens reporter har vært ombord.

Cruisebloggens reporter Rosita som er ansatt på vårt sverigekontor,  går ombord på Serenade of the Seas

Imponerende cruiseskip i mindre format
Bak meg troner det 13 dekk høye og 293 meter lange cruiseskipet med plass til 2 500 gjester. Kan man da beskrive Serenade of the Seas som et skip av «et mindre format”? Tja, sammenlignet med Royal Caribbeans mer kjente cruisskip –  Harmony of the Seas som er verdens største cruiseskip med plass til hele 6 400 gjester, er forskjellen enorm!

Herlig cruiseferie på Serenade of the Seas

Herlige basseng områder og mange restauranter
Serenade of the Seas tilbyr om sommeren seilinger i våre nære områder som Östersjön og Nordeuropa . På vinteren seiler Serenade til mer eksotiske destinasjoner  som  Karibien og Asia. Ombord tilbys herlige bassengområder, separat barnebasseng, samt eget bassengområde med 16 års aldersgrense. Dette er et avslappende stilleområde under glasstak hvor solsengene har tykkere madrasser.  Velg mellom flere restauranter, caféer og barer. Ombord finnes det også stort spa, topp moderne treningssenter, løpebane og hyggelige fellesområder hvor det tilbys et bredt spekter av show og underholdning.

Hovedbassenget
I hovedrestauranten serveres à la carte-måltider til både frukost og middag
Bolblebad.

Serenade of The Seas med barn
Serenade of The Seas har et flott lekrom for de yngste samt et ”Teen Club-rom” med tv-spill og mange varierte barneaktiviteter. Ombord finner barna mye å leke med,  som ballbane, minigolf, klatrevegg og  eget barnebasseng med vannsklie. Vær oppmerksom på at barn som ikke er bleiefrie, av hygeniske årsaker, ikke kan bade i noen av bassengene – selv med badebleie. Generelt kan det være litt færre barn her enn på de større skipene, men du kan føle deg helt trygg på att barna har mer enn nok å velge mellom av morsomme aktiviteter.

Far alle som elsker ballsport.
Barnevennlig lekrom for de minste gjestene ombord. 
Ta en runde minigolf på dekk.
Barnebasseng med vannsklie

Elegant inredning med en blanding av gammelt og nytt
Serenade of the Seas er et vakkert skip bygget i 2003. Interiøret på skipet er en blanding av tre og moderne design, fargeskalaen varierer i varme farger og lyse nyanser, rundt omkring på skipet er det også dekorert med spennende kunst och kreative skulpturer.  Vi lar bildene tale for seg selv.

Velkommen ombord!

Herlig cruiseferie på Serenade of the Seas
Casino
Bassengområde med 16 års aldersgrense. 
Balkonglugar for 4 personer, hvor to sover i sovesofa.

Cruisebloggen, Rosita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *