Romantisk cruise – Italia, Greske øyer og Montenegro

Jeg diskuterte med kjæresten min her om dagen hvor vi har lyst til å reise neste gang vi skal på ferie sammen bare vi to. Dubai? Karibien? Barcelona? New York?  Mange muligheter og mange fine steder.

cruise_vision_romanticVision of the Seas – akkurat passe stort 🙂

Siden jeg jobber med cruise er jeg alltid litt forsiktig med å foreslå det når det er tid for å dra på tur bare vi to. Til min overraskelse foreslo hun at vi skulle reise på cruise sammen, og hun satte igang med å sjekke på nettet hvor hun ville dra.  Etter 20 minutter med iherdig leting kom hun tilbake med følgende ønske: « Jeg vil dra på cruise fra Venezia til de greske øyer med Vision of the Seas!». Hæ?? Vision of the Seas? Venezia?  Jeg var helt sikker på at hun skulle komme tilbake med et Oasis- eller Quantum-klasseskip og i karibien eller fra Barcelona. Hva skjedde?

Venezia_Italia_2 - CopyJeg har hørt at utseilingen fra Venezia er helt magisk – nå skal jeg sjekke den ut selv!

Når det er bare vi to, så vil jeg at det skal være romantisk, forklarte hun. Et litt mindre skip, som seiler til noen av de fineste øyene i Hellas, med en svipptur innom Montenegro – det er det koseligste jeg kan tenke meg….

Kotor_Montenegro_cruiseIngen av oss har vært i Montenegro før – blir spennende!

Det var noe å tenke på, og faktisk har hun helt rett! Vision of the Seas er ikke vårt største skip og heller ikke vårt nyeste, men definitivt et av våre aller hyggeligste. Akkurat passe stort, med alt vi ønsker oss av spisesteder, bassenger, aktiviteter og avslapningsmuligheter. Og denne reiseruten er helt fantastisk:

VeneziaKotor (Montenegro) – Korfu (Hellas) – Athen (Hellas) – Mykonos (Hellas) – Argostoli (Hellas) – Til sjøs – Venezia

cruise_corfu_greeceKorfu… bare å begynne å glede seg…

Bedre blir det ikke.

Cruise Bestilt! Kjæresten garantert fornøyd!

Skrevet av Håvard – Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *