Man legger på seg mange kilo når man er på cruise… Fleip eller fakta?

Det er ingen hemmelighet at fristelsene er store når det kommer til mattilbudet ombord på skipene. Vi hører stadig folk si med et lurt smil,  at de har sikkert har lagt på seg 4 kilo i løpet av turen. Først tenker man kanskje; «men er det så farlig da? Man har tross alt vært på ferie!»

main_Dining-Room_DSC02840

Sjømat er et sunnere alternativ som smaker helt nydelig

Mange tar dette helt med ro, de kiloene ramler av igjen uansett. Andre skremmes kanskje av det og tenker at det bare er fet og usunn mat ombord.

Det er ikke tilfelle.  Med et stort utvalg av ulike typer restauranter, samt varierte menyer på hvert sted, gir det deg muligheten til å velge 🙂

winsjammer_windjam_fam_708

Buffetrestauranten Windjammer

I buffetrestauranten Windjammer, er det et variert utvalg; salatbar, kylling- og kjøttretter, supper, vegetarretter, fiskeretter, amerikansk, italiensk, asiatisk, indisk, samt ulike sorter brød og desserter.

I hovedrestauranten er det hver kveld en variert meny med kjøttretter, fiskekretter, kylling/fugl, vegetarretter, samt at blant dessertene er det alltid ett eller flere sunnere alternativer.

main_dining_fam_dining_356

Hvilke restauranter som finnes ombord utover disse to, varierer fra skip til skip. Det vil alltid finnes ulike varianter slik at man kan holde den sunne linje om man vil det, evt litt av hvert. Det er vanskelig å motstå en saftig cheeseburger på Johnny Rockets også, men man MÅ jo ikke gå innom der hver dag 🙂

Bon appetit!

Skrevet av Cathrine – Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *