Luksus-øyhopping i Hellas

Øyhopping i Hellas er en drøm for mange. For noen er det også en slik reis eman gjorde da man var yngre. Vil du øyhoppe, men liker komfort og avslapping? Bestill et cruise med Royal Caribbean så kan du øyhoppe på et flytende hotell.

Luksus-øyhopping i Hellas på cruise med Royal Caribbean.

Hellas, Italia og Kroatia på samme reise
Hvorfor nøye seg med ”bare” Hellas på øyhopping i Middelhavet? På et cruise kan du besøke tre ulike land på en og samme ferieuke! Med avreise fra Italia cruiser du videre til Kroatia og Hellas der du får oppleve ikke mindre enn fire greske perler*. Glemt svette transporter, pakke opp og ned ferieklærne og å drasse på kofferten. På et cruise med Royal Caribbean har du ditt flytende hotell med deg hele veien. *Ps! Eller kombiner Hellas og Italia med Monte Negro. Du velger!

På et cruise kan du besøke tre ulike land på en og samme ferieuke!

Luksuriøs backpacking med Royal Caribbean
Pakk opp kofferten bare en gang. Deretter kan du fylle din verdifulle ferietid med masse gøy! Som utflukter på nye spennende destinasjoner, late ettermiddager ved bassenget, luksuriøse middager og som avslutning på dagen, et imponerende show. Glem masse styr med planlegging av avgangstider og kapasitet på fergen, hvilket hotell du skla bo på på neste destinasjon, hvor du skal spise og undersøke og sammenligne kostnader for dette. Alt dette er inkludert i cruiset ditt!

VI kaller det en mer luksuriøs backpacking. Like mange opplevelser – mye mer komfortable tog avslappende.

Luksuriøs backpacking med Royal Caribbean.
Bild fra ship i Oasis fartygsklass.

Øyhopping i Hellas med Rhapsody of the Seas
Er du spesielt sugen på akkurat Hellas skal du velge koselig og litt mindre Rhapsody of the Seas, med plass til ca 2100 gjester. Er du mer interessert i Spania velger du nyrenoverte Jewel of the Seas  eller verdens største cruiseskip Symphony of the Seas som seiler i Middelhavet kun sommeren 2018.

Noe som er helt sikkert, er at det er vanskelig å finne en mer opplevelsesrik og avslappende øyhopping i Middelhavet enn et cruise.

Cruisebloggens reporter, Rosita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *