Hva skjer på havnen før du går ombord?

Du har sjekket inn online og printet ut sitt Set Sail Pass, akkurat som du har blitt fortalt. Hva skjer så?

innsjekk_RCI_Family-checking-in-with-Denali-National-Park

Set Sail Pass fungerer litt som et Boardingkort som du får på flyet. Når du så kommer til havnen og skal registrere deg før du går ombord, er det en fordel om du har ditt Set Sail Pass i hånden. Det vil spare deg for en del tid og køen går raskere for alle 🙂

Lever Set Sail Pass sammen med passet ditt til vedkommende bak skranken. En rask registerering vil bli gjort og du blir bedt om å smile til kamera (om du ikke allerede har gjort dette i forbindelse med at du gjorde Online innsjekk). Du vil motta et plastikkort, a la de du får på hotell. Dette er ditt Sea Pass og vil fungere som din lugarnøkkel, betalingskort ombord, samt at dette må scannes hver gang du går av og på skipet underveis på cruiset.

sea_pass

Deretter går du gjennom en sikkerhetskontroll tilsvarende det du gjør på flyplasser, før du går videre og merker og leverer fra deg bagasjen din. Herfra er det bare å stige ombord i skipet og starte å utforske! Bagasjen blir levert til din lugar innen noen timer, det er derfor smart å ha en håndbagasje hvor du har det du måtte trenge innen de nærmeste timene.

Bon Voyage!

Skrevet av Cathrine – Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *