Harmony of the Seas – Verdens største cruiseskip!

I disse dager bygges altså det største cruiseskipet i verden – noensinne! På STX-verftet i Frankrike jobbes det på spreng for at det enorme mesterverket kan starte sine seilinger stappfulle av forventningsfulle cruisere i juni 2016.

harmony_of_the_seas_royal_caribbean_cruise

Skipet er det tredje i Oasis-klassen med sine 227.000 tonn. Stort ja, men lange køer overalt? Nei, faktisk ikke. Selv om skipene har en kapasitet på 5.400 gjester, er det sjelden man må stå i kø noe sted. Det er heller ikke noe problem å finne sin private lille spot om man vil trekke seg helt tilbake i ro og fred.

harmony_of_the_seas_worlds_largest_cruise_ship_ultimate_abyss

Det vil også bli tre skikkelig heftige vannsklier om bord! Cyclone, Typhoon og Supercell vil sette fart på sakene. For ikke å snakke om Ultimate Abyss; den høyeste rutsjebanen som noen gang har blitt bygget på et cruiseskip. Akterut på skipet vil den gå over hele 10 dekk! DEN gleder jeg meg til!

harmony_of_the_seas_worlds_largest_cruise_ship_waterslidejpg

Det beste fra både Allure of the Seas® og Oasis of the Seas® er selvsagt tatt med videre til det nye skipet. Central Park: en utendørs miniutgave av New Yorks grønne oase med koselige spisesteder, drøssevis av ekte planter og trær, krakker man kan slå seg ned å nyte en kaffe og jammen hører man ikke fuglekvitter også.

Central Park - Deck 8 Midship Oasis of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line
Central Park

Boardwalk-området blir også å finne på Harmony of the Seas®. Dette imponerer de fleste! Karusell for barna, flere spisesteder og et amfiteater i enden hvor man på kveldstid kan oppleve et heidundrenes vannshow med imponerende aktører. Dette, i kombinasjon med utsikt over kjølevannet fra de enorme propellene og hav så langt du kan se, er ganske unikt!

Aquatheater - Deck 6 Aft Oasis of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line
Aquatheater og Boardwalk

Jeg kjenner at stoltheten inntar meg når jeg skriver om dette skipet og lover å legge ut mer informasjon etterhvert som vi får vite noe mer!

Jeg teller dager!

Skrevet av Cathrine – Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *