Harmony of the Seas – Verdens største cruiseskip!

I disse dager bygges altså det største cruiseskipet i verden – noensinne! På STX-verftet i Frankrike jobbes det på spreng for at det enorme mesterverket kan starte sine seilinger stappfulle av forventningsfulle cruisere i juni 2016.

harmony_of_the_seas_royal_caribbean_cruise

Skipet er det tredje i Oasis-klassen med sine 227.000 tonn. Stort ja, men lange køer overalt? Nei, faktisk ikke. Selv om skipene har en kapasitet på 5.400 gjester, er det sjelden man må stå i kø noe sted. Det er heller ikke noe problem å finne sin private lille spot om man vil trekke seg helt tilbake i ro og fred.

harmony_of_the_seas_worlds_largest_cruise_ship_ultimate_abyss

Det vil også bli tre skikkelig heftige vannsklier om bord! Cyclone, Typhoon og Supercell vil sette fart på sakene. For ikke å snakke om Ultimate Abyss; den høyeste rutsjebanen som noen gang har blitt bygget på et cruiseskip. Akterut på skipet vil den gå over hele 10 dekk! DEN gleder jeg meg til!

harmony_of_the_seas_worlds_largest_cruise_ship_waterslidejpg

Det beste fra både Allure of the Seas® og Oasis of the Seas® er selvsagt tatt med videre til det nye skipet. Central Park: en utendørs miniutgave av New Yorks grønne oase med koselige spisesteder, drøssevis av ekte planter og trær, krakker man kan slå seg ned å nyte en kaffe og jammen hører man ikke fuglekvitter også.

Central Park - Deck 8 Midship Oasis of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line
Central Park

Boardwalk-området blir også å finne på Harmony of the Seas®. Dette imponerer de fleste! Karusell for barna, flere spisesteder og et amfiteater i enden hvor man på kveldstid kan oppleve et heidundrenes vannshow med imponerende aktører. Dette, i kombinasjon med utsikt over kjølevannet fra de enorme propellene og hav så langt du kan se, er ganske unikt!

Aquatheater - Deck 6 Aft Oasis of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line
Aquatheater og Boardwalk

Jeg kjenner at stoltheten inntar meg når jeg skriver om dette skipet og lover å legge ut mer informasjon etterhvert som vi får vite noe mer!

Jeg teller dager!

Skrevet av Cathrine – Royal Caribbean

5 tanker om “Harmony of the Seas – Verdens største cruiseskip!”

 1. Åhhh, dette ser helt praktfullt ut. Jeg og min kjære har tidligere cruset med Freedom of the Seas og Allure of the Seas, og tenker at det skulle vært hjertelig hyggelig å få oppleve et cruse med dette nye fantastiske skipet også. Noe av det som imponerer meg aller mest er kreativiteten til ingeniørene vedr. utforming, utsmykning osv. Utnyttelse av alle smarte passasjer og de som er ansvarlige for logistikken ombord på et slikt kjempe-luksus-skip må være fantastisk flinke medarbeidere. Selv har jeg erfart at RCCL absolutt har sikkerhet i «høysetet». Jeg skulle ønske for min kjære som fyller rundt år i 2016 at jeg fikk økonomi til å overraske ham med et cruise med Harmony of the Seas. Nettopp for å se og oppleve dette fantastisk flotte skipet ved selvsyn. For meg frister det ikke å reise på cruise med andre enn RCCL da RCCL har vunnet mitt hjerte.❤️

  1. Hei Anne-Lise 🙂
   Tusen takk for en fantastisk kommentar. Jeg er også selv veldig imponert over skipene våre. De er virkelig eventyrlige og jeg er veldig enig med deg om at ingeniørene bak gjør en utrolig jobb. Man må nesten klype seg i armen av og til 🙂 Jeg håper virkelig dere får oppleve Harmony of the Seas en dag også. Jeg kan meddele at dette skipet absolutt ikke kommer til å skuffet. Masse hilsen Ine

 2. For et fantastisk skip, og da mener jeg med stor S. Ønsker og reise med dette, i 50 års gave til meg selv og samboer. Vi fyller 50 år 2018. Og selvfølgelig våre barn som blir 13, 14 og 16 år. Det hadde vært en opplevelse siden vi aldri er ute og reiser sammen. Her skal det spares……:-)

  1. Hej Margrete,
   det låter som ett fantastiskt 50-års firande. Era ungdomar skulle älska Harmony of the Seas. Ja ni med såklart!

   Bästa hälsningar,
   Rosita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *