Grease til sjøs hos Royal Caribbean

Det norske folk har benket seg foran tv og kino i årevis for å oppleve swingkjoler, rockabillyfrisyrer og rock’n’roll. Grease rocker like fett den dag i dag til sjøs hos Royal Caribbean.
Grease
Opplev Grease på Harmony of the Seas
Tyggisduftende Grease er ikke blitt noe mindre populær med årene. Musikalen spilles til sjøs på verdens største cruiseskip, Harmony of the Seas!

Grease ble fremført for første gang på begynnelsen av 1970-tallet. Året er 1959. På amerikanske Rydell High School. Her oppstår en ikke helt ukomplisert kjærlighet mellom Sandy, den nye jenta på skolen og Danny, skolens helt klart kuleste fyr. Selv blir jeg dratt tilbake til tenårene og sofaen hos mamma og pappa. Sanger som har klistret seg fast i minnet. Ungdomskjærlighet – på godt og vondt.
Harmony of the Seas, Grease musical dance

25-manns ensemble og liveorkester
Harmony of the Seas byr på en fullverdig Broadwayoppsetning av Grease med 25 personer i emsemblet. Som på alle Royal Caribbeans Broadwaymusikaler er det live orkester som spiller. Det er enkelt å regne ut hva det ville kostet å se en profesjonell Broadwayoppsetninget i en hvilken som helst storby. Hos Royal Caribbean koster det ingenting! Showet fremføres to ganger i uken og det er plass til 1380 publikummere på hver forestilling.

En makaløs forestilling med rockabillyfrisyrer, swingkjoler, ungdomskjærlighet og rock’n’roll. Takk for showet! Jeg blir som en tenåring igjen…
Harmony of the Seas, Grease

Skrevet av Rosita – Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *