Fordommer om det å reise på cruise

Gamle damer med blått hår, rullatorer, en gjennomsnittsalder på +80 år og en kjedelig atmosfære ombord. Dette er ofte de fordommer som folk har rundt det å reise på et cruise. På Cruisebloggen ønsker vi derfor å avlive fordommene og vise at cruise er så veldig mye mer enn blått hår og kjedelige dager!

Cruise er kun for folk på +80 – eller er det?

De fleste fordommer kommer fra de som aldri har vært på cruise
Når man hører ordet cruise er det noen som automatisk tenker at det er synonymt med et eldre publikum som sitter ved bassenget dagen lang uten å ha noe å ta seg til. Det er alt for mange mennesker samlet på ett sted og plassen er for liten.

De fleste fordommer kommer fra mennesker som aldri har vært på cruise tidligere. Vi har snakket med BT Rejser som var ombord på Harmony of the Seas i Middelhavet i sommer, og den utsendte medarbeideren måtte gi slipp på mange av sine fordommer. Ombord på Harmony of the Seas er nemlig gjennomsnittsalderen ca. 38 år.

Cruiseliv.

Spennende aktivitetene ombord
Med alle de spennende aktivitetene ombord som bl.a. surfsimulatoren Flow Rider, klatrevegg og skøytebane, er det virkelig vanskelig å forestille seg at en cruiseferie kun skal være for folk som har passert 80 år.  Og pssst…… senior-cruiserene som er ombord, har ofte mye spenennde å dele, de har stor erfaring med  å reise på cruise og har derfor mange gode tips å dele. Det kan være et godt tips om den beste spesialrestauranten ombord eller en hyggelig café i den neste havnen man ankommer.

Der er en rekke aktionfylte aktiviteter ombord for at få opp pulsen

Opplevelsene står i kø
Det er ikke kun på selve skipet at opplevelsene står i kø – det gjør de også på land! På Freedom of the Seas  som seiler ut fra Barcelona i hele sommeren,  vil man på et 7 netters cruise oppleve hele 5 stopp på spennende destinasjoner! Bl.a. Villefranche i Frankrike, La Spezia, Roma og Napoli i Italia.

Et cruise inneholder en rekke aktiviteter både for små barn og for bestemor. Royal Caribbeans skip er tilpasset for å imøtekomme alle aldre, ønskemål og behov. Ombord fines det noe for alle, fra store bassengområder hvor flere av skipene har særskilte områder med aldersgrense på 16 år, til barneklubber, flere restauranter samt aktiviteter og underholdning både for de minste og helt opp til besteforeldrene. Derfor er et cruise også et perfekt valg til generasjonsreiser. Nettopp fordi det også er så mange deilige områder rundt omkring på skipet, her kan alle finne sin egen lille oase, hvor man kan nyte en stillestund med en bok eller se sin utkårede i øynene over en lekker drink.

Når solen går ned tennes diskokulene
Dersom man forventer at alt blir lukket og lysene slukket etter middag, tar man helt feil. Ombord på skipene er det et stort utvalg av fargerike show som Grease. livemusikk, Casino og svingende rytmer i diskoteket hvor man kan bruke sine kvelder (og netter om man ønsker). Det aller meste er inkludert i prisen.

Når kvelden falder på, er det stadig vekk mye liv ombord på skipet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *