Drikkepakke på cruise

Hva er ”drikkepakke” og bør jeg kjøpe det? Cruisebloggen forklarer forskjellen på hva måltidsdrikke og drikkepakke er på våre cruise.

Cruisebloggen forklarer forskjellen på måltidsdrikke og drikkepakke på våre cruise.
Cruisebloggen forklarer forskjellen på måltidsdrikke og drikkepakke på våre cruise.

Måltidsdrikke vs. drikkepakke
Med Royal Caribbeans helpensjon inngår frokost, lunsj, middag, snacks og enkle retter servert hele dagen og kvelden samt måltidsdrikke på utvalgte restauranter og serveringsstder ombord.

Måltidsdrikke serveres ved de tre hovedrestaurantene og innebærer vann, lemonade fra automat, amerkansk kaffe og te. Vil du bestille noe annet å drikke må man betale for dette (gjelder blant annet brus eller alkohol). Dette gjelder da også for andre restauranter, barer og lounger på skipet. Her kan du enten betale per enhet eller kjøpe en drikkepakke som gjør at ikke bare har kontroll over kostnadene, i tillegg til å gi deg en ekstra luksusfølelse da du ikke trenger å tenke på noe annet enn å nyte ferien.
Drikkepakke- for å få en ekstra luksusfølelse på din ferie.

Drikkepakke- for å få en ekstra luksusfølelse på din ferie
Pris pr. enhet drikke i USD: brus fra $2, vann på flaska fra  $3.25, vin pr. glass fra $6.50, øl pr. glass fra $4.25, cocktail og drinker fra $5.25, specialkaffe fra $5.95. 18% driks kommer i tillegg. Med en drikkepakke slipper du å tenke på de ekstra kostnadene og driks i tillegg til at selve bestillingen i bar eller restaurant blir smidigere. Man kan velge mellom tre ulike drikkepakker. Angivelige priser nedenfor er en fra-pris som varierer i forhold til avreisedato og cruise, så dette er veiledende priser. Prisene gjelder per dag, per person og driks er inkludert. Drikkepakken kjøpes for hele cruiset og ikke for kun enkelte dager. Drikkepakken gjelder også i spesialrestauranter (restauranter mot avgift) men ikke roomservice.

rci_vision_exteriorland_ur
Drikkepakke- for å få en ekstra luksusfølelse på din ferie.

Drikkepaken ”Refreshment” 26 $ /dag
Ubegrenset med spesialkaffe og te, vann på flaske, ferskpresset juice, alkoholfrie drinker/coctails og brus på glass og fra automat.

Drikkepakken ”Deluxe” 55 $ /dag
Ubegrenset med drinker/coctails, øl, vin, vann på flaske, spesialkaffe og te samt brus og andre alkoholfri drikke opp til en verdi av 12 $. Ved kjøp av drikke som koster mer enn 12 $ betales differansen. Ved kjøp av vin i flaske opp til 100 $ får man 40% rabatt på flaskens pris.

Drikkepakken ”Classic Soda” 8,50 $/ dag
Ubegrenset med brus fra automat samt Coca-Cola Freestyle® på glass (refillglass inngår)

Bionic Bar, Harmony of the Seas
Robotbartender Bionic Bar.

Oppdatert informasjon om drikkepakkene
Informasjonen om drikkepakkene nevnt ovenfor trådde i kraft
6. September 2016. Dersom du har kjøpt drikkepakke tidligere for et fremtidig cruise så endres din drikkepakke som følger:
Select– Ingen endringer, men det går ikke an å kjøpe lenger.
Premium– oppgraderes kostnadsfritt til Deluxe
Ultimate– endres til Deluxe

Vær oppmerksom på at aldersgrensen for kjøp av alkoholholdige drikker. For cruise som utgår fra Nordamerika er aldergrensen 21 år. Cruise fra Europa, Asia, Australia og Sydamerika har aldersgrense 18 år.

Slik kjøper du din drikkepakke
Din drikkepakke kan kjøpes via Cruise Planner senest fire dager innen avreise. Drikkepakker kan også kjøpes ombord på skipet.

Har du ytterligere spørsmål om drikkepakker, kontakte oss på telefon 0200 88 0155 (mandag.fredag kl.09.00-17.00) eller pr. E-post: infono@rccl.com.

Din drikkepakke kan kjøpes via Cruise Planner senest fire dager innen avreise.
Din drikkepakke kan kjøpes via Cruise Planner senest fire dager innen avreise.

Skrevet av Rosita- Royal Caribbean

8 tanker om “Drikkepakke på cruise”

 1. Vi hadde den enkleste «bruspakken» på vårt cruise nå i september. På Harmony of the seas. Konseptet er OK, enkelt og greit. Det vi derimot ikke var fornøyd med er at det selges som Coca Cola produkt. Men det du får servert er ikke av normal coca cola kvalitet… Ine bar brukte de brusbokser, da var smaken perfekt. I en påfyllingsautomat var det også bra, men den var mye i ustand eller tom for de vanligst brukte variantene. Så alt i alt var det litt nedtur da det ellers i restauranter mm smakte ganske vondt av det en hadde kjøpt som Coca-Cola produkt…

  1. Hei Inger Marie,
   Takk for tilbakemelding. Synd brusen ikke svarte til forventningene. Ved neste anledning anbefaler jeg deg å kontakte restaurantpersonalet eller personalet ombord og gi beskjed med en gang. Kanskje det var noe galt med automaten eller noe som de da kunne løst slik at du fikk god brus.
   Hilsen Ine

 2. Hei
  Vi har på tidligere cruise (Oasis of the Seas og Allure of the Seas) kjøpt «brusdrikkepakken». Elsker automatene og spesielt da vi var på Allure i fjor, da var det masse smaker og velge mellom. Det hendte jo at det var tomt for smaker i frokostrestauranten, men var alltid flere automater, så vi opplevde ikke noen problemer… og de var raske til å fikse/fylle på. Vi skal med Harmony nå i slutten av januar… og jeg gleder meg masse til Fanta Peach og Coca Cola vanilla 🙂 Datteren vår drikker ikke brus, men det er jo mange «juicevarianter» på disse Coca Cola maskinene også… så null problem.

  1. Hej Roald,
   tack för din hälsning. Så kult att höra att ni har trivts på många cruise med os.

   Hoppas att ni ska få en riktigt härlig ferie ombord på fantastiska Harmony of the Seas.

   Med vänliga hälsningar,
   Rosita

  1. Hej Arne,
   i blogginlägget ser du vad som ingår i respektive dryckespaket OCH vad som redan ingår av måltidsdryck i kryssningens pris. För barn räcker kanske t. om med den måltidsdryck som ingår i kryssningens pris (= vann, lemonade fra automat, amerkansk kaffe og te ved hovedrestaurantene). Vill barnen dricka mye brus, så passer drikkepakke Classic Soda.
   Hoppas att det är till hjälp.

   Med vänliga hälsningar, Rosita – Royal Caribbean

  1. Hej Christin,
   drikkepakke är personligt och man kan alltså inte beställa flera dryck vid en enskild beställning i t.ex baren. Du bestiller alltså en dryck per enskild beställning och såklart beställa mer när du har druckit upp din dryck. Man kan såklart bestilla olika sorters paket inom samma hytt (hela sällskapet behöver inte beställa drikkepakke och heller inte bestilla samma pakke).
   Hoppas att det är svar på din fråga.

   Med vänliga hälsningar, Rosita🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *