Capri

Dra til Capri med cruise

På den italienske lille øya Capri flørter dyre designerbutikker med det genuine hverdagslivet. Her forenes eksklusive og dyre produkter med frodig vegetasjon og sjarmerende torg hvor man kan nyte en pust i bakken med en skummende cappuchino og croissant fylt med sjokolade.

Capri
Grønne skjønne Capri.

Middelhavscruise med Freedom of the Seas
Opplev imponerende Capri på et cruise med Freedom of the Seas eller Jewel of the Seas i sommer. Skipet legger til kai i millionbyen Neapel. Hefra er det kun en kort spasertur til passasjerbåtene som tar deg til fantastiske Capri. Turen over til Capri tar ca. 45 minutter og har en prislapp på ca. 19 euro per person per vei.

Capri by water
Capri med det blå vannet.

Dolce & Gabbana møter folket på piazzaen
Ved vårt besøk havnet vi midt i en footoshoot til det eksklusive motemerket Dolce & Gabbana. Moteskaperne selv, i egen høye person, er på plass – Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De verdensberømte modellene Zendaya, Thylande Blondeau og Sonia utstråler profesjonalitet i det kaotiske folkelivet mitt på piazzaen. Det er en surrealistisk og heftig følelse. Jeg blir kastet frem og tilbake i mengden og de ansatte fra D&G holder de mest påtrengende tilbake. Samtidig plukket det frem flere statister fra folkemengden.

Capri Dolce & Gabbana
Eksklusive Dolce & Gabbana flørter med hverdagslivet i Capri.
Fashion shoot Dolce & Gabbana
Fashion shoot Dolce & Gabbana

Capris mange ansikter
Capri er en herlig blanding av dramatisk natur med høye trær og dypgrønne daler, lukseriøs shopping, fargerike frukt og grønssaksboder, den søte likøren Limoncello, og sist men ikke minst, kjendiser fra Dolce & Gabbana. Capri byr også på klipper man kan bade fra og strender som man finner ved Marina Grande og Mirine Piccola.

Capri
Lekker lunsj på Grand Hotel Quisisana. Ikke gå glipp av den fantastiske mozarellaen de har på Capri!
Capri shopping
Eksklusiv shopping i Capri.
Capri
Capri er helt bilfri. Ja foruten sånn her transport da.
Capri
Fra Dolce & Gabbana til tradisjonell fruk og grønnsaksboder i trange smug.
Capri
Capris gater er fylt med kostymer og draktkledde menn og kvinner
Capri icecream
Sitroner, sorbet og Limoncello på Capri.
Capri harbour
Jeg vil tilbake til Capri nå.

Opplev mer!
En av de beste tingene med å reise på cruise med Royal Caribbean, er at man får så mange opplevelser. Både i land, med flere spennende destinasjoner å besøke, og ombord på skipet. Både Freedom of the Seas og Jewel of the Seas har flere svømmebasseng, barneklubber, klatrevegger, basketballbaner og minigolf. På Freedom of the Seas kan du til og med teste vår surfesimulator FlowRider og teste rollerbladet og skøyter.

Skrevet av Rosita – Royal Caribbean, oversatt av Ine – Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *