Australia- mange nordmenns drømmereisemål

På cruise med Royal Caribbean kan du enkelt besøke mange spennende plasser i dette fantastiske landet. Det ultimate tipset er å kombinere cruiset med noen dager i Sydney. I i dette innlegget gir cruise-bloggen deg en guidet tur i den populære byen.

Forfatterens private bilde.
Forfatterens private bilde.

På cruise med Royal Caribbean i Australia
Royal Caribbean tilbyr cruise med avganger fra kjente byer som Sydney, Perth og Brisbane. Med skipene Voyager of the Seas  og Explorer of the Seas reiser du med cruise fra millionbyen Sydney. Den velkjente og populære byen vil oppleves som vakker og ikke minst behagelig for hele familien. Cruisebloggen gir deg en guided tur i enkelte bydeler som er verdt å besøke.

Darling Harbour
Darling Harbour er en bydel som tilbyr en god kombinasjon vakker arkitektur og avlsappende atmosfære. Her finner du et stort utvalg av restauranter, barer og cafeer samt museum og parker som Wild Life, Madame Tussauds og Sea Life Aquarium. En bred, bilfri gågate (unntaket er turisttoget) gjør at man kan spasere ganske fritt. Pass på å få med deg kaia hvor Sydneys beste lekeplass befinner seg med husker, klatrenett, sklier, klatrevegger etc.
darling-harbour-walkdarling-harbour-lek

Forfatterens private bilde

The Rocks
En fredelig oase midt i storbyen en kort spasertur fra Darling Harbour. Bydelen er fra slutten av 1800-tallet hvor bygninger og arkitektur skiller seg veldig ut fra resten av byen. Gatene er bilfrie og utrolig hyggelige. Her kan man tusle rundt og stikke innom lokale butikker og restauranter.

Forfatterens private bilde
Forfatterens private bilde

Hyde Park
Kjøp med deg noe godt å spise på og sett deg på det gresset i Sydneys grønne lunge, Hyde Park. Hyde Park er omringet av mange av byen fantastiske trær. Parken yrer av folkeliv, så her er det fint å dra med familien eller venner. Ikke gå glipp av vakre St. Mary- katedralen som ligger rett ved siden av Hyde Park som et blikkfang.

Forfatterens private bilde
Forfatterens private bilde

Circular Quay
Dette er et samlepunkt for mye av den kollektive transporten i byen, både land og vanntrafikk. Herfra starter og avslutter mange av sightseeing-båtenes ruter. Herfra er det gangsavstand til Sydney Opera House og den Botaniske hagen. Vil du oppleve Aboriginerne opptre med sin spesielle og vakre musikk finner du dem i Circular Quay.

Forfatterens private bilde
Forfatterens private bilde

Strandliv nær byen
Sydney har også mange helt fantastiske strender, men dette skal vi gå nærmere inn på ved en annenanledning, så følg med.

Forfatterens private bilde
Forfatterens private bilde


Skrevet av Rosita- Royal Caribbean

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *